Catering

Vi tilbyr alt av catering, se under for eksempler, eller ta kontakt for mer informasjon.

Velkommen til vår cateringtjeneste - din destinasjon for smørbrød, koldtbord og autentiske tapasopplevelser!

Vi ønsker å levere førsteklasses matopplevelser som vil glede deg og dine gjester. Enten du planlegger en intim feiring, et storslått bryllup, en bedriftsfest eller en annen spesiell anledning, er vi klare til å imponere med vår varierte meny.

Koldtbord: Gjør ditt arrangement uforglemmelig med vårt store koldtbord. Vårt utvalg av fristende kalde retter, som delikate oster, fersk sjømat, smakfulle salater og sprø bakverk, vil glede dine sanser og skape en fest av smaker.

Tapas: Oppdag vår autentiske tapasopplevelse inspirert av den tradisjonelle spanske tapaskulturen. Saftige kjøttretter, friske sjømatalternativer, fargerike grønnsaker og smakfulle oster - alt nøye tilberedt for å gi deg en smak av Spania på ditt arrangement.

Smørbrød: Våre smørbrød er laget med ferske ingredienser og nøye utvalgte pålegg. Enten du foretrekker klassiske kombinasjoner eller ønsker å utforske spennende smakskombinasjoner, vil våre smørbrød tilfredsstille enhver gane.

Våre erfarne kokker vil levere mat av høyeste kvalitet. Vi legger vekt på både smak og presentasjon for å skape en visuell og kulinarisk fest for øynene dine så vel som ganen. La oss ta hånd om maten, slik at du kan nyte arrangementet i ro og mak. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine cateringbehov og la oss skape en minneverdig matopplevelse for deg og dine gjester.

Vennlig hilsen oss Spiseriet

utviklet av braadland as